GASTENBOEK (overgenomen uit boekje in b&b)

De kangeroe-woning van mijn vader stond leeg na zijn overlijden in 2008, toen zijn wij b&b "de Vlinder" begonnen in dit appartement. Hieronder kunt u de ervaringen lezen van een aantal gasten die wij in al die jaren hebben ontvangen. Wij (Henja en Ben Bakkenes) hopen dat u het ook naar de zin heeft bij ons.

 

24 februari 2023

B&B vol verrassingen! Vrij en ongedwongen verblijf in een enorme ruimte! Het ontbreekt aan niets. Je kunt hier je avond maken zoals thuis (vol verleiding met al dat lekkers in huis). Hartelijk bedankt voor de gastvrijheid. (En ook leuk keramiek te koop)

Christine


13 december 2022

Reclame maken is niet nodig. Het is op deze manier al druk genoeg! 'Op deze manier'; Henja, je zorgt perfect voor alles en de sfeer in de b&b is zó fijn! Het voelt als thuis! Dank je wel. Dit was onze 2e keer hier, wellicht volgt er een 3e!

Groetjes, Henk en Johanna


29. september 2022

dear Henja, thank you for wonderful care and so homy feeling we had here! Everything is so clean and pleasant! And your honey is excelent! I have also 3 bee lives myself and my honey is different, made of other flowers. I like to taste other honey, they all are different. Yours is so strongly flavoured of summer flowers! mmmm. Love Alena (Czech.)


20 juni 2022

Wij hebben enorm genoten van jullie B&B. (Schoon, koel, de bedden) Het heerlijke brood bij het ontbijt, maar ook de dagelijkse verrassingen. Het is een mooie omgeving om te fietsen en we hadden het geluk dat er 35 luchtballonnen de lucht in gingen. Het is de bedoeling dat we zeker nog eens terug komen. Bedankt voor jullie gastvrijheid. Gijs en Ria.


26 mei 2022

Wat werden we blij van jullie B&B zo gezellig, aan alles gedacht! Wat werden we fijn opgevangen toen we kliedernat terug kwamen van een fietstocht, alles mocht in de droger, zo fijn! Het ontbijt was ook heerlijk, ook hier was alle aandacht aan besteed! Bedankt voor de fijne dagen bij jullie! P.S. We hebben ook heerlijk geslapen. Lieve groeten Jan en Francien.


16 mei 2022

Na 2 heerlijke dagen van genieten in jullie zeer complete B&B gaan wij met een zeer goed gevoel huiswaarts. Veel succes met de andere gasten die nog gaan genieten van jullie fraaie en complete huis. Hartelijke groet, Adri en Jan.

25-04-2022

Wow! Wat een luxe! Hartellijk dank voor de geweldige gastvrijheid! Een echte aanrader! Groetjes, Marianne en Benoni.


1 1/2 Jaar lang genoten van je gastvrijheid op maandag. Nu ga ik echt met pensioen. Heerlijke rustige plek, van alle gemakken voorzien, en een bijzonder hartelijke ontvangst. Dank daarvoor! Iet.


14-2-2022

Een kort verblijf, maar toch even 'thuis' Heel fijn, bedankt! Janna


11-2-2022

Werkelijk een goed adres om te onthouden. Rustig, smaakvol, heel schoon en een prima ontbijt! Gemakkelijk met de trein voor de deur. Uit heel Nederland te bereiken. Ik hoop nog eens terug te komen. Hartelijk dank! Iedt


7 t/m 9-1-2022

Samen met mijn dochter van 6 jaar jong een weekendje Hardenberg. Een oude vriendin van mij opgezocht. We hebben ons prima vermaakt. Mooie natuur en wat een superleuk, mooi huis is dit. Heerlijk ontbijt en wat en super lieve vrouw is mw. Bakkenes. Ook heeft ze voor mij het bed wat aangepast zodat ik als rug patiënt beter kon slapen en mijn dochter tegen mij aan kon liggen. Bedankt Sabrina en Jaily.


29-12-2021

Het was fijn bij de Vlinder. Lekker huiselijk; dan kun je ook echt ontspannen! Een heerlijk ontbijt en daarna weer 'hop' naar het station, zo fijn dichtbij. Bedankt.

Peter en Lenneke


8-12-2021/9-12-2021

Dank je wel voor de fijne ontvangst, de mooie, schone, goedverzorgde b&b en het heerlijke ontbijt. Overal is aan gedacht! We komen graag nog eens een keer terug voor onze volgende Pieterpad-etappe van Hardenberg naar Ommen.

Albert en Wil


2-3 december 2021

Ik was hier 2-3 december 2021 en toen stonden de pepernoten op tafel en 7-8 december weer, toen ik al een heuse kerstboom aantrof! Zoveel hartelijkheid en lieve zorg, in een duistere tijd omdat mijn vader in zorgelijke omstandigheden op de covid-afdeling in Saxenburg lag. Dank jullie wel, voor alle aandacht. Het heeft me getroost en goed gedaan. Met heel veel groetjes, I.


30 november 2021

Dank voor de attente verzorging! Heel warm en huiselijk. Ook voor mijn verjaardag was er aandacht! Het was heel lief. Wij voelden ons thuis, niets was teveel. Het waren 3 fijne dagen! Groetjes Henk en Johanna.


20 november 2021

Wij hebben enorm genoten van jullie b&b. Een mooie praktische plek (zeker voor Pieterpadters), maar vooral knus, gezellig en super schoon! Jullie zijn een zeer gastvrij gezin. Dank voor deze fijne dagen. Liefs Angie en Eric.


14 november 2021

Wat een super verblijf hier! Heerlijk geslapen, lekker ontbijtje met wat extra's, fijne rustige plek. Bedankt.

Geertien en Annemieke


1 t/m 5 november 2021

Just a note to thank you for everything. It's a lovely place and it is so convenient to the town and the train etc. Great stock of food and drink. Would come back here if I'm here again.

Fin.


12 t/m 22 oktober 2021

Hartelijk dank voor de lange periode in het knusse en gezellige verblijf in de b&b de Vlinder. Ik heb genoten van de mooie omgeving op de geleende fiets van jullie. Super!!!

Goede verzorging, lekkere verrassingen 's morgens bij het ontbijt, we kwamen niks te kort. Top!!!

Voor het warme welkom en af en toe een praatje. Een weekje alleen en een paar dagen samen. Bedankt voor alles.

Hannie en Leen


23 september 2021

Dank voor de gastvrijheid. Alles ter beschikking. Heerlijk om neer te strijken na een dag wandelen en wat goed geïsoleerd. Geen trein gehoord!

Annie


20 - 22 augustus 2021

Bedankt voor de gastvrijheid in jullie mooie b&b. Alles is prima verzorgd, schoon en van alles is genoeg aanwezig. Heerlijke ontbijtjes met een verrassing! We hebben een Pieterpad etappe gelopen van Coevorden naar Hardenberg, super mooi weer op zaterdag! Na onze wandeling lekker in de tuin genoten met Radler + nootjes. Lekker gegeten bij Den Herdenbergher buiten op het terras en de volgende dag bij de chinees t.o. het station. Erg lekker! Nog heel veel succes met de Vlinder. Groetjes en liefs van Rita en Stuart.


10 augustus 2021

Gastvrijheid en oog voor detail. Het mandje met tandpasta en een nieuwe borstel voor wie die vergeten is staat symbool voor de b&b de Vlinder. Wij fietsen de ronde van Nederland en zullen als we terugdenken aan onze fietstocht denken aan Henja en de heerlijke havermout pannenkoekjes. Stevig en voedzaam ontbijt voor de fietser. Dank je wel.

Henk en Berita.

12 t/m 15 februari 2021

We hebben genoten van dit weekend en van jouw gastvrijheid! Dat ontbijt, wafels met bessen, geserveerd op een bord met snoepjeshartjes erom heen, dat alles ter ere van onze trouwdag, zullen we niet gauw vergeten! En dan ga je de deur uit, zie je ook nog een vlinder met felicitaties op de deur hangen! Een mooi plekje, hier in het centrum van Hardenberg! Bedankt!

Siem en Ineke


15 en 16 januari 2021

Om kort te zijn:

fantastisch,

prima ontvangst,

gezellige kamer,

heerlijk ontbijt,

een dikke 10.

Gerhard en Betty


9 t/m 12 april 2021

Wij hebben al meerdere b&b's gehad, maar nog nooit één die zo compleet, fijn en schoon was als deze. Alles was perfect. Dat heeft er voor gezorgd dat wij een fijn Pieterpadweekend hebben gehad. Fijn om na een wandeling hier thuis te komen. Bedankt voor alles!

Groetjes Sanne en Johan


30 november 2020

We hebben heerlijk genoten van jullie b&b. Echt een fijn huis, met alles erop en eraan. Het ontbijt was echt TOP, iedere morgen weer een verrassing, iets lekkers erbij. De ligging was voor ons ook ideaal, dicht bij het station, i.v.m. het Pieterpad. Vriendelijk bedankt voor alle goede zorgen.

Kees en Anita


12 en 13 juli 2020

Een uitstekende b&b met alle voorzieningen. Een mooi zitje buiten, wat wil een mens nog meer. Ontbijt heerlijk en Henja je weet begin oktober zijn we hier lekker weer 4 daagjes. Tot dan!!

Addy en Edwin


1 maart 2020

Wij kunnen ons aansluiten bij alle al beschreven verhalen over deze b&b. Het is hier SUPER! Vóór en na onze wandeling was het heerlijk om te relaxen in dit fijne huisje. Naast heerllijke ontbijtjes genoten van de tapas van 'Bij Ons'en het 3-gangen menu bij 'Den Herdenbergher"in het centrum. Kortom een echte aanrader dus.

Sylvia en Monique.


29 september 2019

Wij hebben een heerlijk verblijf gehad in de "Vlinder". Prima geslapen, goede bedden, alles heel schoon en een uitgebreid ontbijt. Hartelijke ontvangst. Een goede b&b een rustpunt voor ons feestje en bezoekjes! Hartelijk Dank. We weten jullie ruimte te vinden.

Henk en Rely

24-02-2017

Is het de 4e keer dat we hier overnachten in februari? In ieder geval: we gaan ons wel een beetje thuis voelen! Wat fijn dat we hier weer terecht konden. Beter kunnen we niet wensen. Wat betreft het thuis voelen; dat komt mede door doe kleine dingen die het hier tot een 'thuis'maken. Henja jij wist hoe laat we 's avonds thuis kwamen en als er dan een lampje brandt en de kachel staat aan.... bijzonder!

Voor alles weer hartelijk dank!

Lianne.


Onze eerste gasten in 2008:

2-5-2008

Wat leuk dat wij de eerste Pieterpadgasten mochten zijn die bij jullie overnachten. En ondanks dat we jullie een beetje overvielen waren wij toch hartelijk welkom. Wij wensen jullie veel succes en veel plezier met jullie b&b "De Vlinder". Veel groetjes Pauline en Susanne.